Чому обирають сухі будівельні суміші від "СОНАНТ"

Чому обирають сухі будівельні суміші від "СОНАНТ"

Будівельна суміш є основою для проведення практично всіх видів будівельних і ремонтних робіт.  Сьогодні відомо безліч типів, як щодо старих, перевірених часом, так і експериментальних сухих будівельних сумішей (СБС), що відрізняються по функціональності і призначенням.

Вони являють собою основний будматеріал, активно використовується для робіт із зовнішньою обробкою.  У порівнянні з багатьма розчинні суміші, які потрібно готувати безпосередньо на будівельному майданчику, сухий варіант відрізняється такими характерними плюсами:

Більш проста транспортування, що відрізняється низькими трудовими витратами.  Це пов'язано з тим, що робоча суміш перебуває в сухому стані іне змінює характеристик і технічних властивостей під час зберігання або транспортування.  Чи не боїться перепадів температури і може зберігатися досить довго (до одного року) в різних умовах навколишнього середовища.

Висока якість готової суміші, яке обумовлено відмінними технічними параметрами кожного зі складових компонентів.  Завдяки тому, що склад готується до використання безпосередньо на об'єкті, такий розчин запросто збереже важливі властивості.  Також важливо відзначити оптимальний витрата ССС.  Як правило, на один метр квадратний йде в рази менше розчину, ніж на таку ж поверхню при використанні суміші приготовленої з окремих компонентів.

Простота приготування робочого розчину.  Суха будівельна суміш готується набагато простіше ніж традиційна.  Досить просто розбавити субстанцію водою відповідно до інструкції виробника, яка наноситься на упаковку.Прі необхідності розрахувати витрата сухої суміші на квадратний метр - звертайтеся до наших менеджерів і вони із задоволенням допоможуть вам визначитися з кількістю потрібного матеріалу.

Увага!  У нас також можна придбати акрилові фарби будівельні, грунти, клей для плитки і багато іншого.  Ми допоможемо заощадити ваш час, так як вся продукція є в наявності на нашому сайті!


Чому саме сухі будівельні суміші?

На даний момент сухі будівельні суміші все частіше застосовуються в будівництві.  І це обумовлено не тільки низкою технічних переваг, але також економією часу.  Завдяки вищої якості складу від сучасних виробників вдається пріменятьССС в якості надійного зв'язує речовини під час цегляної кладки або навіть установкебетонних блоків.  Завдяки строго підібраним пропорціям складових, серед яких:

  • цемент;
  • пісок;
  • активні добавки,

дана суміш ідеальна для штукатурки і шпаклювання поверхні.

Також сухі суміші підходять для заливки підлоги, оформлення стяжки, вирівнювання підлоги перед укладанням плитки, паркету або ламінату.  Просто розвівши готову суміш водою і рівномірно розподіливши її по поверхні можна отримати ідеальну основу для виконання подальших ремонтних робіт.

Що стосується гідроізоляційних сумішей, які також користуються заслуженою популярністю на ринку, вони використовуються в приміщеннях, де важливі водонепроникні властивості матеріалу.  Особливо часто застосовується при облаштуванні басейнів, ванних кімнат, кухонь і т. Д. Часто гідроізоляційні сухі суміші використовуються для роботи із зовнішньою обробкою.  Вони як не можна краще захищають приміщення від впливу непотрібної вологи і зовнішніх опадів.

Важливо знати, що суха цементна суміш реалізується в якісній, вологостійкої упаковці, вона не боїться перепаду температури і впливу зовнішнього агресивного середовища.  Завдяки входять до складу унікальним інгредієнтам, цей матеріал є максимально простим і зручним у застосуванні.

Одна з наших кращих сумішей - це готова ССС маркування А39.  Вона сміливо може вважатися універсальною основою, що складається з цементу, піску і фібри.  Її можна застосовувати в якості кладочного матеріалу, розчину для штукатурки або стяжки.


Відмінна альтернатива

Це відмінна альтернатива сухий універсальної суміші М150, яка призначена для кладки, а також виконання оздоблювальних робіт.  Головне властивість ССС - це створення міцного оздоблювального кулі, необхідного практично в будь-якому будівництві або монтажі, укладанні цегляної кладки або штукатурки.

Підвівши підсумки, відзначимо, що готові ССС мають ряд переваг:

  • легкість і швидкість використання;
  • мінімальна витрата грошей;
  • економія за рахунок довговічності, удароміцності і стійкості до перепадів температур.

Сьогодні купити сухі будівельні суміші оптом і в роздріб можна в нашому інтернет-магазині.  Вибір здійснюється на сайті або за допомогою консультації менеджерів по телефону.  Замовлення доставляється оперативно в будь-яку точку України.

У нас ви також можете замовити жорсткі теплоізоляційні плити, комплекси утеплення, комплектуючі та багато іншого.  Чекаємо ваших дзвінків!

 01.12.2020
 (124 переглядів)