Хочете утеплити будинок?  Зверніть увагу на плити теплоізоляційні від "COATMIX"

Хочете утеплити будинок? Зверніть увагу на плити теплоізоляційні від "COATMIX"

Ви думаєте про проведення ремонтних робіт в будинку і хочете уникнути помилок при виборі теплоізоляційних матеріалів?  Нарешті вирішили утеплитися, щоб позбутися від холодних стін в кімнатах, що виходять на північ?  Або ж просто хочете дізнатися про теплоізоляційних матеріалах, комплексах утеплення і, зокрема, отримати інформацію про найкращих її видах з урахуванням планованих вами робіт?  Ми готові вам в цьому допомогти.

Теплоізоляція будинку забезпечує внутрішній комфорт для людей, які живуть в приватних будинках, допомагає знизити споживання енергії та навіть збільшує вартість майна.

Ви все ще задається питанням, який з варіантів для утеплення фасаду вибрати, що краще - звичайні або гідрофобізовані теплоізоляційні плити?  Ми допоможемо знайти відповіді на питання, що цікавлять.


Що враховувати при виборі

Дані плити можуть бути різних видів.  Важливим є те, що при виборі враховуються такі аспекти:

  • теплові і гігрометріческіе характеристики;
  • механічні характеристики;
  • здатність прилягати до опори (кладці);
  • взаємодія з сухими сумішами для штукатурки;
  • стабільність матеріалу навіть при наявності сильних термічних змін;
  • стабільність розмірів при високих робочих температурах, яких може досягти фасад, особливо в жарку пору року;
  • внесок, який вони можуть внести в звукоізоляцію;
  • клас пожаростойкости.


Що собою являють теплоізоляційні плити Coatmix

Дана продукція від сучасної компанії Сонанти - це унікальне поєднання ціни, якості, високих технологічних даних та довговічності.  Для того, щоб створити новий продукт в сфері теплоізоляції, були розроблені плити Coatmix.

Ось основні аспекти, які були взяті до уваги та враховані при розробці кращої альтернативи теплоізоляційних плит з пінополіуретану:

суміщений в єдину структуру пінопласт і мінвата ефективно застосовується для утеплення стін, підлоги, даху, мансарди і іншого;

абсолютно новий вид звичного нам утеплювача дозволив знайти компроміс і задовольнити потреби клієнтів, які не можуть визначитися з тим, що вибрати - пінопласт або мінеральну вату;

був обраний надійний клей, який забезпечив чудове з'єднання шарів теплоізоляції і дозволив матеріалу стійко витримувати вплив зовнішньої стреди;

завдяки сотням проведених випробувань плити довели свою міцність, ефективність і довговічність.

Ми з упевненістю можемо говорити, що теплоізоляційні плити Coatmix - це найкраща альтернатива плитам теплоізоляційним з мінеральної вати, ціна яких досить дорогостоящая.Іх показник теплопровідності набагато вище, також відзначається більш високий межа міцності на стиск і коефіцієнт паропроникності.

З упевненістю можемо говорити, що плити Коатмікс - це найбільш практичний і універсальний в застосуванні матеріал, який являє собою двошарову панель, що відрізняється механічною стабільністю.  Він може бути використаний навіть в дуже жорстких температурних умовах, не боїться агресивного впливу зовнішнього середовища і впливу хімічних компонентів.

Сьогодні теплоізоляційні панелі активно виходять в лідери українського ринку і є матеріалами, що поєднують в собі відмінні теплові характеристики, низьку вартість і простоту застосування завдяки дуже невеликій вазі.

Це відмінна альтернатива не тільки мінвати, але і плитам теплоізоляційним зі скловолокна, які споживачі цінують задлітельний термін експлуатації, різноманітність асортимент форм, товщини і розмірів.

Для отримання більш детальної інформації щодо представленої в каталозі продукції (будь то сухі будівельні суміші, продукція для фасадної обробки або надійні комплектуючі) звертайтеся до наших консультантів.  Вони допоможуть підібрати теплоізоляційні плити, що мають найнижчу теплопровідність і не втрачають своїх властивостей під час експлуатації.


Підвівши підсумки ...

Ізоляція будівлі може бути досягнута різними способами, і використанням теплоізоляційних панелей для зовнішніх робіт.  Одні вважають, що базальтової теплоізоляційної плити є ідеальним рішенням для стін, підлог і даху, а інші радять тільки пінопласт ... Так чи інакше, а доступних типів утеплювача сьогодні дуже багато.  Змінюються виробники, матеріали, товщина і навіть вартість, але щоб вибрати ізоляційну панель, характеристики якої будуть максимально підходящими, потрібно враховувати особливості кожного конкретного будинку, умови експлуатації та багато іншого.

У нас можна купити не тільки компоненти для організації теплоізоляції, але також багато допоміжні будівельні матеріали і навіть архітектурний декор з пінопласту.  Звертайтеся, будемо раді допомогти.

 01.12.2020
 (144 переглядів)