Кращі сухі будівельні суміші в Україні

Кращі сухі будівельні суміші в Україні

Ви вже чули про «WALLMIX» - популярному українському виробнику сухих будівельних сумішей?  Якщо немає, прийшов час відкрити для себе продукцію цього вітчизняного бренду, яка за якістю нічим не відрізняється від європейських аналогів.  Компанія «WALLMIX» почала свою діяльність порівняно недавно і дуже швидко зайняла топові позиції ринку.  І це не дивно, адже вся продукція (сухі суміші для стяжки, клей для плитки, керамограніта, мармуру і т. Д.) Відрізняється максимальною відповідністю ціни і якості.


Переваги Волмікс

До головних переваг сухих будівельних сумішей від «WALLMIX» відносять:

З використанням сухих сумішей, будь то цементна штукатурка або армована стяжка, будівельні роботи реалізуються в рази швидше.

Розводити смесьдовольно просто.  Щоб приготувати соответствющая розчин зовсім не потрібно володіти певною кваліфікацією або битьопитним будівельником.  Досить просто слідувати вказівкам в інструкції і робити все так, як написано на упаковці.

Щоб купити сухі штукатурні суміші можна скористатися послугами нашого сайту і заощадити тим самим багато часу на пошуки.

Ціна в нашому інтернет-магазині одна з найнижчих і доступних широкому колу користувачів.

Всі сухі будівельні суміші від даного виробника, будь то гідроізоляційна суміш або клей для плитки, виробляються з високоякісної сировини від провідних світових постачальників.

У виробництві задіяні виключно кращі технології, завдяки чому гарантуються високі технічні особливості і приголомшливі експлуатаційні характеристики.

Всі сучасні сухі будівельні смесіВолмікс відрізняються стабільним складом і мають сучасні системи по контролю за якістю.

Особлива гідроізоляційна суха суміш, ціна якої дуже доступу кожному, використовується для запобігання проникнення води в нижні шари.  Вона може використовуватися степлоізоляціоннимі плитами для фасадів або іншим теплоізоляційним матеріалом.

Динамічні і фізичні навантаження, яким піддаються гідроізоляційні конструкції, мають на увазі, що гідроізоляційний шар має високі експлуатаційні характеристики, оскільки він повинен не тільки гарантувати захист від проникнення вологи, але також повинен підвищувати довговічність конструкції.

Увага!  У нас в наявності є всі необхідні матеріали для будівництва і ремонту.  Зокрема пропонуємо пінополістирол для утеплення стін, декоративну штукатурку, грунтовки, фарби і багато іншого.


Вибір плиткового клею

Світ клеїв для плитки надзвичайно великий і постійно розвивається.  Вибір правильного клею має важливе значення для отримання результатів, які виправдовують очікування, а також для гарантії міцності і безпеки.

Клеї розрізняються за хімічним складом і процентним вмістом використовуваних матеріалів (також як і готові суміші від Волмікс - суха будівельна суміш м 150 і м 200).  Базові клеї, наприклад, дають хороші результати тим, хто шукає субстанції, здатні адаптуватися до плитки середньої ваги і розміру.  Врахуйте, що для таких матеріалів, як керамограніт, ступінь вбирання якого близька до нуля, базові клеї протипоказані.  Для отримання результатів, які виправдовують очікування, в цьому випадку вам доведеться звернутися до клеїв з поліпшеною адгезією, що ідеально підходять для великих і важких плиток.

Дуже важливим фактором, яким часто нехтують при укладанні, є чистота поверхні.  Очищення, відповідна грунтовка або використання спеціальних засобів дозволять вам швидко і в найкоротші терміни провести підготовку до роботи.  Перед використанням плиткового клею переконайтеся, що поверхня ідеально рівна;  тонкий шар самовирівнюється розчину в цих випадках є дуже практичним рішенням для забезпечення оптимальної підтримки.

Зверніть увагу, що у нас на сайті є також інтер'єрна фарба для внутрішніх робіт, декоративна штукатурка, різні комплектуючі і т. Д.

 01.12.2020
 (140 переглядів)