Що собою являють фарби від ТМ CRAFTSMAN

Що собою являють фарби від ТМ CRAFTSMAN

Продукція під торговою маркою «Сraftsman» вперше вийшла в 2013 році.  Виробничі потужності розташовані в індустріальному районі поблизу Карпат, в місті Бориславі, на території одного з найбільших хімічних підприємств України.  До початку власного виробництва компанія довгі роки спеціалізувалася на поставках хімічної сировини відомих світових брендів для багатьох провідних українських підприємств лакофарбової промисловості.

Завдяки отриманому таким чином досвіду і унікальним знанням передових технологій була розпочата розробка і виробництво власних лакофарбових матеріалів.  Сьогодні вся продукція розроблена з використанням найсучасніших технологій, а випуск проводиться на новому, високотехнологічному обладнанні.  В якості основи для фарб craftsman використовується європейська сировина.  Крім того, особлива увага приділяється контролю якості готової продукції.  Як результат - дана продукція гідно оцінена багатьма споживачами професійного будівельного ринку.


Різні види інтер'єрних і екстер'єрних фарб

Існує безліч різних типів фарби для інтер'єру і екстер'єру, які можуть наноситися на дерево, метал, штукатурку, бетон, пластік.Также окремо є фарби-грунтовки.  Відповідно до забарвлюваним продуктом і бажаного ефекту необхідно буде вибрати найбільш підходящу фарбу, відповідні валики і кисті відмінної якості. Зверніть увагу, вся фарба фасадна craftsman продається за доступною ціною, а якість відповідає європейським стандартам!

Отже, давайте розберемося, як вибрати фарбу і з чого почати використовувати її найкращим чином.  Диференціація по розчинника і використанню:

Основа і грунтовка.  Перед фарбуванням стін водоемульсійною універсальної фарбою, акрилової, латексної або силіконової необхідно очистити поверхню.  Важливо починати з закладення отворів шпаклівкою і шліфування, щоб зробити текстуру шероховатой. На цьому етапі необхідно використовувати перший тип фарби, а саме ґрунтовку або праймер, який знижує поглинання основного матеріалу і покращує адгезію фарби.

Фарба на водній основе.Етот тип фарби не найміцніший, але її легко чистити водою з милом, вона має широкий спектр кольорів і дуже швидко сохне.  Це найбільш поширений тип фарб, серед яких є дихаючі фарби, які підходять для вологих приміщень, миються, латексні фарби для стін, від цвілі і навіть теплоізоляційні

Фарба на масляній основі.  Це продукція з використанням алкидного або лляної олії.  Вона сохне довше і більш стійка до подряпин, ніж фарба на водній основі, у неї мало квітів, але вона дуже яскрава.  Після нанесення стає блискучою, мазки не помітні.

Силіконова фарба.  Відрізняється швидкою сушкою і створенням глянсовою, водонепроникної і миється обробки.  В основному силіконова фарба використовується для зовнішніх застосувань.  Якщо в минулому велика частина її складалася на основі масла або хімічних розчинників, то в останні роки багато стали виробляти продукти на водній основі.  Увага!  Ми пропонуємо акрилову фарбу фасадну оптом і в роздріб.  У нас також можна вибрати відповідну ґрунтовку для внутрішніх і зовнішніх робіт за оптимальною ціною. Коли вам потрібно приступати до фарбування, а поверхня стіни має дефекти, такі як діри або тріщини, необхідно покрити їх шпаклівкою а після висихання відшліфувати і підготувати до фарбування ретельно прогрунтовав.


Перевага асортименту

Потенціал компанії Сraftsman дозволяє випускати широкий асортимент вододисперсійних матеріалів, здатних задовольнити вимоги різних категорій покупців.  В асортименті є будівельна фарба за вигідною ціною для зовнішніх і внутрішніх робіт, продукція на основі латексу, силікону, універсальная. Кращі технологи постійно працюють над вдосконаленням існуючих та створенням нових видів продукції, що відповідають технічним вимогам провідних європейських ринків лакофарбової промисловості.  Компанія гарантує високу якість продукції, будь то фарба акрилова для стін, латексні або силоксанових матеріали.

На сьогоднішній день компанія Сонанти пропонує до продажу фарби, грунтовки, штукатурки, теплоізоляційні плити, купити які можна за доступною вартості, а також продукти спеціального призначення.

 01.12.2020
 (42 переглядів)