Якісні комплектуючі в Україні

Якісні комплектуючі в Україні

Системи теплоізоляції є важливими конструктивними елементами для зниження енергоспоживання будівель, оскільки вони пропонують рішення для ізолювання тепла і захисту будівлі від атмосферних агентів.  Вибір теплоізоляції - це економія не тільки грошей, а й природних ресурсів!

Для досягнення цих цілей необхідно спроектувати і правильно розташувати всі компоненти системи, включаючи:

  • сам ізолюючий матеріал;
  • лугостійку склосітку;
  • дюбеля для теплоізоляції;
  • оздоблювальну штукатурку;
  • аксесуари, такі як: кутові профілі, фасадні куточки і т. д.


Для кріплення пінопласту

Виконання термоізоляції зовні стіни для захисту будівлі вимагає використання спеціальних дюбелів для кріплення ізоляційних панелей.  Ці дюбеля зазвичай складаються з розширювального тіла з внутрішнім штифтомі диска такого діаметру, щоб мати можливість передавати навантаження на матеріал опори.

Продаються в нашому інтернет-магазині парасольки для кріплення пінопласту підходять для:

  • кріплення всіх типів ізоляційних панелей до бетонних стін і підлог;
  • кріплення деревоволокнистих і багатошарових панелей до бетонних стін і підлог;
  • ізоляційних панелей до підвісних стель, акустичних панелей, деревоволокнистих панелей і багатошарових компонентів.

Пінопласт - досить поширений матеріал, який використовується для ізоляції стін.  Важливо знати, як правильно кріпити його листи, щоб не пошкодити структуру матеріалу і захистити його ізоляційні властивості.  Найпростішим і надійним рішенням є використання спеціального клею і дюбелів грибків для пінопласту, купити які в Україні.


Вибір і установка армуючої сітки

Щоб міцно закріпити штукатурний шар на пінопласт, обов'язково треба подбати про встановлення спеціальної сітки.  Якщо ви вирішите нанести оздоблювальний шар безпосередньо на пінополістирол, він дуже швидко потріскається і прийде в непридатність.  Зміцнення основи стеклосеткой дозволить уникнути неприємних наслідків і продовжить термін служби оздоблювального матеріалу.

У процесі роботи з зовнішнім утеплювачем буде краще віддати перевагу фасадної армуючої сітки, ціну якої ви можете уточнити безпосередньо на нашому сайті або зв'язавшись з менеджерами за вказаними на сайті номерами телефону.  В процесі вибору важливо пам'ятати, що з щільною сіткою набагато складніше впоратися, виводячи рівні кути.

Оптимальним варіантом під пінопласт буде покупка штукатурної сітки щільністю 130-160 г на метр квадратний.  Дуже бажано, щоб матеріал відрізнявся стійкістю до лугів.  В процесі установки в першу чергу починають обробку куточків, дверей, віконних прорізів, укосів.  Армуюча сітка для обробки кутів повинна являти собою смугу не більше 30 см шириною.  А ось її довжина суто індивідуальна і визначається довжиною укосу.

Увага!  З огляду на розмір і технічні характеристики сітки, вона може також бути використана разом із сухою будівельною сумішшю для стяжки підлоги.

Після нанесення на стіну розчину можна встановлювати сітку.  Довжина смужки повинна бути рівною відрізу сітки, а ось ширина більше на 10 см (приблизно 5 см залишається собе їх сторін для перекриття).  Зверніть увагу, що сітка повинна повністю бути зануреною в розчин, тільки в такому випадку монтаж буде виконаний правильно і ефективність робіт буде максимально високою.

Час висихання фасадних куточків для укосів в шарі штукатурки варіюється від 12 до 24 годин.  Це час ідеально підходить для поглинання і рівномірного розподілу механічного напруги, якому штукатурка може піддаватися в результаті усадки, термічних впливів, впливу зовнішніх агентів.  Таким чином вдається уникнути утворення тріщин на фасаді.

Ми пропонуємо купити парасольки для утеплювача в Одесі за доступними цінами, а також всі необхідні для монтажу комплектуючі.  Вибір можна здійснити простим налагодженням фільтра пошуку або сортуванням по потрібним вам параметрам.  Якщо у вас залишилися додаткові питання, будь то вибір грибків для пінопласту, купити які можна в Україні за доступною ціною, або готових комплексів утеплення - можете задавати їх менеджерам нашого сайту, скориставшись контактними даними, вказаними на головній сторінці.

 01.12.2020
 (101 переглядів)