Плюси використання декоративної штукатурки МАКСПРЕЙ

Плюси використання декоративної штукатурки МАКСПРЕЙ

Сьогодні на ринку можна знайти широкий спектр типів штукатурки для зовнішніх робіт з різним часом укладання, завтовшки і вартістю, які необхідно оцінювати в залежності від будівлі, в якому проводиться ремонт.  Перш ніж заглибитися в питання, необхідно зрозуміти, що таке штукатурка для зовнішніх робіт, які її основні характеристики і властивості, які є основні види декоративної штукатурки.



Склад і властивості декоративної штукатурки

Штукатурка - це не що інше, як особливий розчин, що складається з води, інертних матеріалів (наприклад, піску) і сполучного речовини (наприклад, вапна, гіпсу і т. Д.).  Цей останній елемент повинен дозволяти стінам дихати, щоб уникнути конденсації, особливо в разі утеплення стін пінополістиролом, а також захищати їх від кліматичних змін.

В даний час до складу також додають компоненти, що дозволяють змінювати властивості штукатурки.  Звичайно, для отримання якісних підсумкових результатів добре вибрати для зовнішніх робіт водостійку штукатурку, здатну запобігти проникненню вологи.

Що важливо знати про покупку декоративної штукатурки для фасаду?  Перша відмінність, що відноситься до штукатурок, проводиться на основі типу використовуваного сполучного.  Фактично, можна вибрати вапняний матеріал для зовнішніх робіт, який забезпечує хорошу повітропроникність, адекватний захист від різких перепадів температури і відмінну адгезію до зовнішніх стін будівлі.

Однак ви також можете вибрати штукатурку на цементній основі для зовнішніх робіт, яка ідеально адаптується до кладки і запобігає утворенню конденсату.  Але незалежно від зробленого вибору, матеріал необхідно накладати внахлест.  Той, що стикається з кладкою, називається базовим покриттям, мета якого - якнайкраще прикріпитися до опори.  Відомий шар називається фінішним, він відрізняється дрібною зернистістю і приємною естетикою.

Увага!  У нас також ви можете придбати архітектурні деталі будівлі, сухі будівельні суміші, грунтовки, фарби та інше.


Що краще для фасаду -готоваясмесь або окремі компоненти?

Звичайно, багато що залежить від потреб, а також від навичок тих, хто виконує монтажні роботи.  Як правило, використання змішуваного з'єднання означає необхідність пошуку різних матеріалів ідодаткові часу на приготування.  Готова до використання декоративна штукатурка на стіни вже має точний склад і гранулометричні стандарти, а також більш проста у використанні.


На особливу увагу при виборі представляє теплоізоляційна штукатурка для зовнішніх робіт, так як вона дозволяє уникнути надмірного проникнення холоду в неізольовані конструкції.  Останнім часом повертається і кольорова вулична штукатурка, яка дозволяє надати жвавість екстер'єру.  Не можна забувати про вирівнює штукатурці для фасадів.

Що стосується ціни декоративної штукатурки - ми пропонуємо найбільш конкурентноздатну вартість і при цьому гарантуємо високу якість продукції.

Краще рішення для застосування декоративної штукатурки для фасадів - це суміші «Макспрей», які ми пропонуємо на нашому сайті.  Як правило, для обробки стін штукатуркою нужноіметь гладкі стіни без дефектів.  Однак, якщо потрібно провести роботи вподвале, гаражі або невеликих підсобних приміщеннях, можна купити штукатурку для зовнішніх робіт з шорсткою поверхнею.  Всі необхідні матеріали та комплектуючі у нас завжди в наявності.

Фактично, вибір гоготових сумішей штукатурки для фасадів означає економію часу і коштів.  Ми пропонуємо вам найкращі рішення за доступною вартості!


Переваги декоративної штукатурки:

Стійкість до атмосферних впливів.  Це стосується не тільки стійкості до періодичного дощу зі снігом, але і здатності матеріалу служити роками, незважаючи на постійні перепади температур і вплив ультрафіолетових променів.

Вологостійкість потрібно не тільки для дощу, але і для випадання точки роси, туману і підвищеної вологості.

Сучасна декоративна штукатурка в Одесі стійка до механічних впливів.  Покриття також залишиться незмінним через механічні навантажень, яким часто піддається фасад будівлі.

Паропроникність.  Здатність поверхні «дихати» складно переоцінити.

Можливість створювати найрізноманітніші фактурні поверхні потрібного кольору.  Тільки штукатуркою можна вибрати будь-який колір і малюнок, які зроблять фасад красивіше.  Яка текстура і візерунок буде прикрашати ваш будинок, залежить як від техніки нанесення, так і від типу самого матеріалу.

Декоративна штукатурка для фасадних робіт також може бути силіконової або латексної.  Даний матеріал хоч і складається з мінеральних компонентів, але його відмінність - наявність в складі рідкого клею для скла, який служить сполучною елементом.

Низька еластичність і високу вологопоглинання - відмінні якості декоративних з

 01.12.2020
 (101 переглядів)